Informatie

Business Club Leidsche Rijn

Business Club Leidsche Rijn is een levendige inspirerende business club voor ondernemers uit Leidsche Rijn en omstreken (De Meern, Vleuten, Harmelen, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen, Houten, Woerden, etc). Het is een regionale ontmoetingsplek voor ondernemers die ge´nteresseerd zijn in het versterken of uitbreiden van hun zakelijke netwerk. De business club geeft u op diverse manieren gelegenheid uw bedrijf, producten of diensten op een persoonlijke manier onder de aandacht bij andere ondernemers te brengen. Dat leidt regelmatig tot samen zaken doen. Zowel via het directe als het indirecte netwerk van Business Club Leidsche Rijn komen contacten tot stand. Het is netwerk is breder dan de leden van de business club, het is eigenlijk een netwerk van netwerken. De business club richt zich op MKB-ondernemers uit alle sectoren. Zie de ledenlijst voor een overzicht van alle leden.

Maandelijkse bijeenkomsten

De business club heeft maandelijks een bijeenkomst op de eerste maandag van de maand (8 keer per jaar). Elke bijeenkomst is er een andere locatie, bij business club leden op de werkvloer of op andere ongebruikelijke of bijzondere locaties.De Business Club onderscheid naast de reguliere bijeenkomsten nog een andere soort bijeenkomst:

 

BCLR on Tour:

Onder de noemer BCLR organiseren wij enkele keren per jaar kleinere bijeenkomsten (van 10-20 personen) waarbij kennismaking met het bedrijf van een lid centraal staat. Dat kan bestaan uit een rondleiding door het bedrijf en/of een presentatie over wat het bedrijf doet. Daarbij leren de aanwezige leden elkaar in een andere omgeving en sfeer ook (nog) weer beter kennen.

 

Doorgaans is het programma als volgt:

. 17.45 uur inloop met een drankje en gelegenheid te netwerken

. 18.30 uur een informatieve presentatie of verrassende activiteit

. 19.30 uur buffet en gelegenheid om te netwerken

. rond 21.00 uur einde

 

De nadruk ligt op netwerken, maar we geven door middel van een presentatie of activiteit wat structuur aan de avonden. Kijk in de agenda voor de komende bijeenkomsten.

Contact

Een actieve business club heeft actieve leden. Laat gerust eens horen wat u vindt van onze business club, geef een idee voor een presentatie of workshop en laat ons nieuwe of bijzondere wetenswaardigheden over uw bedrijf weten zodat wij de andere leden daarvan op de hoogte kunnen houden. Daarnaast hopen we u natuurlijk vaak te mogen begroeten tijdens de bruisende bijeenkomsten

 

U bent van harte welkom om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de business club tijdens een van onze bijeenkomsten. Neem hiervoor via even contact op. Als u vragen of opmerkingen hebt dan horen wij dat graag!